CZK/€ 24.550 -0,57%

CZK/CHF 25.676 -0,81%

31. 01. 2019

Subjekty:

NN patří mezi nejlepší zaměstnavatele v České republice i v Evropě

NN Životní pojišťovna získala prestižní ocenění Top Employer Czech Republic a Top Employer Europe pro rok 2019. Mezinárodně uznávaný Top Employers Institute touto cestou oceňuje nejlepší zaměstnavatele po celém světě na základě přísných kritérií pro pracovní podmínky. V České republice náročnou certifikací prošlo zatím pouze šestnáct firem.

„Skvělou firmu dělají především skvělí lidé, ať už stojí v první linii a starají se o naše zákazníky nebo dohlížejí na kvalitu našich produktů a služeb. Jen spokojený zaměstnanec může splnit všechny potřeby našich klientů, proto nás těší ocenění NN jako jednoho z nejlepšího zaměstnavatelů v Česku i celé Evropě,“ říká k ocenění generální ředitel NN ČR a AEGON ČR Maurick Schellekens. NN Group totiž v lednu v ČR dokončila koupi životní pojišťovny AEGON. Zaměstnanci obou společností v následujících měsících spojí své síly a do konce roku začnou vystupovat společně pod značkou NN, jejíž podíl na českém trhu životního pojištění naroste až ke 12 procentům.

Top Employers Institute každoročně certifikuje nejlepší zaměstnavatele, kteří svým zaměstnancům nabízí výjimečné pracovní podmínky, podporují nové talenty a stále zlepšují své pracovní procesy. O udělení ocenění Top Employer rozhodují nezávislí auditoři, kteří posuzují, zda společnost splňuje příslušné mezinárodní standardy. Kromě ocenění na národní úrovni si NN Životní pojišťovna odnesla i certifikaci Top Employer Europe, čímž se zařadila mezi 470 takto oceněných firem po celé Evropě.

NN Životní pojišťovna působí na českém trhu již od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet životní pojištění. NN Životní pojišťovna byla oceněna jako druhá nejlepší životní pojišťovna v soutěži Hospodářských novin „Nejlepší pojišťovna 2018“ a je držitelem ocenění Superbrands 2016 a 2018. Produkty NN se pravidelně umisťují na předních místech v oborových soutěžích, naposledy například získaly dvě stříbra v soutěži „Finanční produkt roku 2018“.