Čtvrtek 16. září. Svátek má Ludmila.

Nižší splátky a telefon zdarma? Převeďte si své půjčky k UniCredit Bank a prodlužte jejich splatnost nově až na 8 let

Platit méně na měsíční splátce a ještě navíc získat zdarma chytrý telefon? Díky výhodné PRESTO Půjčce od UniCredit Bank nezůstane jen u přání. Při převedení jedné nebo sloučení více vašich stávajících spotřebitelských půjček, kontokorentů nebo využívaných kreditních karet do UniCredit Bank můžete výrazně ušetřit. Nově si můžete prodloužit dobu splácení až na 96 měsíců a tím snížit měsíční splátky. Navíc získáte výhodnou úrokovou sazbu od 4,9% p.a. a výkonný telefon Huawei zcela zdarma.

„Při převádění nebo sloučení spotřebitelských půjček je pro klienty důležitá možnost ušetřit. S naší PRESTO Půjčkou díky výhodné úrokové sazbě nejen ušetří, ale s novou možností prodloužení splatnosti na osm let si mohou navíc podle potřeby dál výrazně snížit celkovou výši měsíční splátky. Zůstane jim tak každý měsíc více peněz v rodinném rozpočtu,“ říká Dalibor Mička, ředitel pro financování domácností UniCredit Bank.

Klienti, kteří si během podzimu převedou své spotřebitelské půjčky, kontokorent nebo kreditní karty do UniCredit získají navíc jako dárek zdarma výkonný a elegantní chytrý telefon Huawei P9 lite Dual SIM. Stačí si sjednat PRESTO Půjčku* v minimální výši 200 tisíc korun a rozložit dobu splácení na 72 až 96 měsíců.

* Nabídka platí pro všechny typy PRESTO Půjčky s pojištěním schopnosti splácet a s aktivně užívaným účtem v UniCredit Bank. Minimální výše půjčky (včetně pojištění) musí být 200 000 Kč s dobou trvání min. 72 měsíců.