Úterý 27. července. Svátek má Věroslav.

NEY spořitelní družstvo umožňuje na svých pobočkách prodej dluhopisů NATLAND

Investice 14.06.2021 | 11:50 0 Komentářů

Na pobočkách NEY spořitelního družstva si nově mohou zákazníci od dnešního dne u našeho partnera – obchodníka s cennými papíry CYRRUS sjednat také investice do dluhopisů z řady NATLAND Assets Bond.

„Naši členové volají po dalších alternativách zhodnocení svých úspor. Tímto jim dáváme možnost více diverzifikovat a tedy rozložit možné riziko v rámci jejich investic. Segment dluhopisů je k tomu vhodný, “ říká Lukáš Hartl, předseda představenstva NEY spořitelního družstva.

„Prostředky z těchto dluhopisů využívá emitent především na investice v oblasti realit a energetiky,“ vysvětluje ředitel depozitního obchodu a marketingu spořitelního družstva NEY Petr Vondráček.

Dluhopisy jsou mezi investory oblíbené, protože jsou jasně daným investičním produktem a právě jejich charakterem je klienti vnímají jako investici se zajímavým ziskem.

NEY spořitelní družstvo je tradiční česká finanční instituce, která letos oslavila 21 let od svého založení. Svým členům z řad občanů, živnostníků a firem nabízí atraktivní úvěrové a spořicí produkty. Vlajkovou lodí produktového portfolia jsou pojištěný Termínovaný vklad s výhodným zhodnocením. Mezi úvěrové produkty patří Spotřebitelský a Podnikatelský úvěr. Jako jediná z finančních institucí v České republice začala nabízet spotřebitelský úvěr Americká hypotéka bez pravidelných měsíčních splátek. Zakládáme si zejména na osobním přístupu a individuálním přizpůsobení naší nabídky potřebám klienta. Stejně jako bankovní subjekty jsme podrobeni regulaci. Dohled nad činností NEY spořitelního družstva vykonává Česká národní banka.