CZK/€ 24.530 +0,06%

CZK/£ 29.023 -0,36%

CZK/CHF 25.128 +0,08%

04. 07. 2022

NEY spořitelní družstvo připravilo prázdninový bonus u Termínovaného vkladu. Ke všem úložkám v červenci navyšuje sazbu o 1 % p. a.

Poté, co v posledním červnovém týdnu NEY spořitelní družstvo opět skokově navýšilo sazby u depozitních produktů, rozhodlo vedení družstevní záložny o dalším kroku, kterým chce klientům nabídnout ještě lepší zhodnocení jejich naspořených financí.

Počínaje dnešním dnem až do konce července platí pro všechny úložky na Termínovaném vkladu navýšení o 1 % p. a. Například aktuálně nejvýhodnější vklad na 1 rok, který dosahuje 6,25 % ročně, bude v červenci úročen sazbou 7,25 %.

Bonusové sazby u Termínovaného vkladu NEY spořitelního družstva platné od 4. 7. 2022 do 31. 7. 2022.