CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

18. 09. 2015

NetBrokers Holding vstupuje do společnosti Superpoistenie s.r.o.

Superpoistenie.sk je jedním z nejstarších srovnávačů pojištění a prvním srovnavačem, ktrerý na Slovensku zavedl uzavření pojistné smlouvy online, bez potřeby podepisování „papírové smlouvy“. Vznikl v roce 2007 a dnes je největším srovnávačem s kompletní nabídkou pojistných produktů povinného ručení. Mimo to nabízí i havarijní pojištění, cestovní pojištění a další pojistné produkty. Superpoistenie svým uživatelům dodalo již přes 2,000,000 srovnání pojištění a uzavřelo přes 150,000 pojistných smluv.

NetBrokers Holding na slovenském trhu provozuje od letošního roku již srovnávač mobilních tarifů Tarifomat.sk s ambicí stát se v krátké době dominantním nástrojem slovenských uživatelů při výběru telekomunikačních služeb. Akvizice Superpoistenie.sk umožní rozšířit portfolio služeb, které NetBrokers Holding poskytuje na Slovensku, na podobnou úroveň jako má v České republice. Management Superpoistenie se nemění, v čele dále zůstávají dosavadní jednatelé Marek Dudáš a Viktor Habura.

„Slovenský trh vnímáme jako logické místo pro expanzi NetBroker Holding a oblast online prodeje pojištění je ta, kde máme nejhlubší know how. Věříme, že během velmi krátké doby budeme schopni obohatit nabídku produktů a zejména úrovně služeb a ukážeme statisícům slovenských uživatelů, že Superpoistenie.sk je nejlepší místo pro výběr a nákup kvalitního pojištění poskytujícím zároveň nadstandardní servis“ uvedl Dušan Šenkypl, CEO NetBrokers Holding.

„Superpoistenie.sk si za 8 let působení na trhu vybudovalo velmi silnou pozici a získalo oprávněně pověst velmi kvalitní značky. Spolupráce s NetBrokers Holding a zejména ePojisteni.cz je pro nás další výzva a naším cílem je posunout Superpoisteni.sk na podobnou pozici a velikost, jako má ePojisteni.cz v České republice,“ říká Marek Dudáš, jednatel Superpoistenie. „Zázemí finančně a personálně silného investora nám umožní výrazně více zviditelnit Superpoistenie a zásadně navýšit počet obsluhovaných klientů“, dodává Viktor Habura, druhý jednatel společnosti.