CZK/€ 25.305 -0,06%

01. 06. 2016

Subjekty:

Nejlepší účty nabízí podle soutěže Zlatá koruna Fio banka

Česká Fio banka slaví osminásobný úspěch v soutěži Zlatá koruna 2016, které se v letošním roce zúčastnilo 74 finančních institucí z celé ČR s celkovým počtem 191 produktů. První místo mezi účty obsadil Fio osobní účet a v kategorii účtů pro podnikatele zvítězil Fio podnikatelský účet, u obou odborná porota vyzdvihla jejich bezplatné vedení bez jakýchkoliv podmínek. Další Zlaté koruny pak Fio banka získala za svůj podnikatelský úvěr s možností předčasného splacení zdarma a za investiční aplikaci e-Broker v kategorii Obchodování s cennými papíry. Úspěchem jsou i čtyři bronzové příčky, na kterých se umístil Fio Smartbanking v kategorii Online aplikace, debetní karta Fio MasterCard Debit mezi platebními kartami, aplikace Fio Smartbroker v kategorii Obchodování s cennými papíry a Fio podnikatelský účet v Ceně podnikatelů, ve které hlasuje široká veřejnost.

„Od roku 2011 se naše produkty pravidelně umisťují v soutěži Zlatá koruna na prvních místech a nás nesmírně těší, že je tomu tak i letos. Vnímáme to jako celkové ocenění naší práce i jako motivaci do budoucna. Vždy je těžké dostat se do čela pelotonu, ale ještě těžší je pozici obhájit. A nám se to s našimi účty povedlo již po šesté v řadě. Děkujeme odborné porotě, ale především děkujeme našim klientům, kteří nám dali svou důvěru a kteří jsou hnacím motorem pro to, abychom se stále zlepšovali,“ komentuje ocenění tiskový mluvčí Fio banky Ján Franek.