CZK/€ 25.230 -0,02%

CZK/CHF 26.023 +0,17%

09. 06. 2017

Subjekty:

Nejlepší účty a internetové bankovnictví: Fio banka ovládla předávání Zlaté koruny 2017

Fio banka získala 7 ocenění v prestižní soutěži Zlatá koruna 2017, z toho pět prvních míst. Vítězství slaví mimo jiné její osobní účet, podnikatelský účet nebo aplikace Internetbanking. Česká Fio banka získala nejvíc cen ze všech hodnocených bank.

Pět Zlatých, jedna Stříbrná a jedna Bronzová koruna, to je bilance Fio banky v soutěži bankovních produktů Zlatá koruna 2017. Mezi ty, které odborná porota ocenila nejvyšší cenou, patří její osobní účet, podnikatelský účet, aplikace Internetbanking, úvěr pro podnikatele nebo aplikace e-Broker pro investování na burze. Účty přitom kralují ve svých kategoriích již sedm let v řadě a patří tak mezi rekordmany soutěže. Kromě pěti prvních míst obsadila Fio banka ještě druhou příčku mezi platebními kartami a třetí místo mezi on-line aplikacemi za Smartbanking.

V letošním roce se soutěže zúčastnilo 72 bank a pojišťoven z celé České republiky a odborníci sdružení ve Finanční akademii hodnotili celkem 182 produktů.

„Sedm let po sobě zůstávají naše účty na nejvyšší příčce v prestižním hodnocení Zlatá koruna, což nás nesmírně těší. Kromě toho Finanční akademie ocenila i naše další produkty. Je to pro nás signál, že naše dlouhodobá strategie nabízet běžné bankovní služby bez poplatků nevyznívá naprázdno. Děkujeme všem, kteří nás podpořili, a samozřejmě děkujeme všem našim klientům, bez kterých bychom nebyli tam, kde jsme,“ komentuje sedm cen pro Fio banku její tiskový mluvčí Ján Franek.

Ocenění Fio banky v soutěži Zlatá koruna 2017
Kategorie   Produkt