Pondělí 28. září. Svátek má Václav.

NATLAND Group: ředitelem divize finančních služeb se stává Jan Velička

Investice 05.01.2012 | 16:46 0 Komentářů

Investiční skupina NATLAND Group oznamuje jmenování Jana Veličky na pozici ředitele finančních služeb. Na této pozici bude zodpovědný nejen za oblast finančních služeb a její řízení, ale také za celkovou strategii portfolia finančních služeb skupiny. (Tisková zpráva NATLAND Group)

„V pozici ředitele finančních služeb je odpovědný za sestavení strategie poskytování financování na úrovni korporátních klientů, rozvoj vztahů s partnery na straně bank a finančních institucí, poskytování financování na skupinové projekty,“ říká Tomáš Raška, Managing Partner NATLAND Group. „Vedle toho je členem týmu zodpovědného za přípravu skupiny NATLAND Group na alternativní způsoby financování rozvoje, jako jsou dluhopisové programy, kombinace fondů a emise podílových fondů.“

Jan Velička absolvoval Ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava, obor Podniková ekonomika a management. Před nástupem na pozici ředitele finančních služeb se v investiční skupině NATLAND Group od roku 2007 zabýval především řízením majetkových účastí a akvizic. Mezi jeho koníčky patří především sport, automobily a kvalitní literatura.