CZK/€ 24.710 -0,12%

CZK/£ 29.283 +0,78%

CZK/CHF 23.634 +0,23%

21. 03. 2022

Můj život AKTIV: zdravý životní styl přináší do životního pojištění zpětnou slevu i další odměny

• Za AKTIVNÍ přístup k životnímu stylu Generali Česká pojišťovna poskytne zpětnou slevu až 25 % z ročního pojistného.

• Pro klienty je současně k dispozici propracovaný program Generali Vitality zahrnující
    odměny za dosažení fitness cílů i preventivní chování.

• Životní pojištění chytře motivuje ke cvičení, a tím ke zlepšení zdraví i kondice. Už 30 min cvičení dvakrát týdně přináší pojištěným hodnotné benefity.

Po covidové pandemii, která řadě lidí ztížila pravidelné sportování a „podepsala se“ na jejich kondici, představuje Generali Česká pojišťovna jako první univerzální pojišťovna na domácím trhu novou variantu životního pojištění Můj život AKTIV.

GENERALI VITALITY
v detailu

Životní pojištění v nové variantě přináší zpětnou slevu na pojistném za úrovně dosažené v rámci programu Generali Vitality. Ten stojí na třech pilířích:

Poznávání zdraví

·       Pravidelné vyplňování dotazníků souvisejících se zdravím a životním stylem během roku

Zlepšování zdraví

·       Zaznamenávání sportovních aktivit přes aplikaci v chytrých zařízeních (hodinky, telefon)

Čerpání odměn

·       Na základě výsledků možnost využití benefitů od partnerů programu Generali Vitality

Dovětek AKTIV dává jasně na srozuměnou, že jde o produkt, který je určený primárně těm klientům, kterým je vlastní aktivní a zdravý životní styl a kteří se věnují i prevenci. Díky svému přístupu mohou každoročně získat zpětnou slevu na pojistném ve výši až 25 % a stát se členy programu Generali Vitality. Ten jim za jejich aktivity pravidelně přináší celou řadu dalších výhod a funguje tak jako užitečná motivace.

„Životní pojištění, které odměňuje za zdravý životní styl podle úrovní dosažených v programu Generali Vitality, na českém trhu nabízíme v premiéře. Program motivuje širokým rozsahem poukazů a výhod. Určeny přitom nejsou výhradně pro sportovní nadšence, ale velmi dobře poslouží těm, kteří sport a aktivní přístup ke svému tělu a zdraví zapojují v běžném životě třeba na rekreační úrovni. Hodí se ale i pro ty, kteří motivaci k prvnímu kroku na cestě ke zdravějšímu životnímu stylu teprve hledají,“ vysvětluje Aleš Krejdl, ředitel produktového managementu životního pojištění Generali České pojišťovny.
Výhody nové životní pojištění přináší i těm, kteří do svých aktivit zařazují jen občasné delší procházky, např. pejskaři.

„Jsme nadšeni, že můžeme rozšířit program Vitality do České republiky v rámci našeho partnerství s Generali Českou pojišťovnou,“říká Barry Swartzberg, generální ředitel Vitality Group, a dodává:„Víme, že program Vitality může udělat lidi zdravějšími, což je důležitější víc než kdy předtím.“

ZPĚTNÁ SLEVA NA POJISTNÉM

Peníze zpět za životní pojištění – tak by se ve zkratce dal představit hlavní benefit, který odpovědný životní styl klientům přináší. Podle dosažených výsledků v průběhu celého roku jim je poskytnuta zpětná sleva na pojistném. Ta přitom může dosáhnout až 25 %. „Klientům v den výročí jejich pojistné smlouvy každoročně vyčíslíme nárok na slevu a peníze jim následně zašleme automaticky na jejich účet,“ popisuje princip Aleš Krejdl.
Sleva se přitom vypočítává z předepsaného ročního pojistného za životní a zdravotní rizika. Reálná výše zpětné slevy může dosáhnout i tisíců korun.

PROGRAM GENERALI VITALITY

Poskytnutí zpětné slevy je přímo úměrné cílům a plnění výzev, kterých klient dosáhne v rámci programu Generali Vitality. Klient se do něj sám registruje po sjednání životního pojištění Můj život AKTIV – k tomu dostává veškeré nutné podklady.

Princip programu je jednoduchý – čím více se klient stará o své zdraví, tím vyšší úrovně v programu během roku dosáhne. A tím více výhod může čerpat. Ať už jde o slevy na sportovní vybavení, oblečení nebo třeba doplňky stravy.
Využívat k tomu bude speciální aplikaci (dostupnou pro operační systémy Android i iOS) a zařízení typu chytrých hodinek nebo chytrého mobilního telefonu. Možnost využívat program je zpoplatněna částkou 199 Kč měsíčně.

Na webu www.generalivitality.com/cz/cz je k dispozici orientační kalkulačka, která jasně ukáže, za jakých okolností se účast v programu vyplatí. Cíle jsou přitom nastaveny jako dosažitelné – už 30 min cvičení dvakrát týdně klientovi přinese velmi hodnotné benefity – včetně zpětné slevy na pojistném.