Neděle 25. července. Svátek má Jakub.

MONETA Money Bank pomůže na vrchol mladé tenisové hvězdě Karolíně Beránkové

MONETA Money Bank se stala generálním partnerem 17leté tenistky Karolíny Beránkové, která má za sebou řadu úspěchů na domácí i mezinárodní scéně. Navázaná spolupráce znamená pro talentovanou hráčku elitního klubu TK Sparta Praha především příležitost, jak zvýšit své šance prorazit v dalších letech mezi světovou špičku. MONETA Money Bank touto cestou pokračuje v podpoře mladých tenisových nadějí, neboť od roku 2017 je generálním partnerem Českého tenisového svazu a vloni uspořádala setkání vycházejících tenisových hvězd a dětí z dětských domovů s Petrou Kvitovou a Tomášem Berdychem. Banka je navíc od letošního roku generálním partnerem nejprestižnějšího českého mužského challengeru MONETA Czech Open v Prostějově.

Na základě nově uzavřené spolupráce budou mít fanoušci bílého sportu šanci sledovat Karolínu Beránkovou takřka denně. Na jejím blogu www.karolinaberankova.com a jejích profilech na sociálních sítích naleznou osobní fotografie a informace z tréninků, turnajů a dalších akcí po celém světě. Během roku Karolína zavítá na několik akcí pořádaných bankou.

„Do tenisu jsme vloni vstoupili s ambicí, že chceme pro Česko další tenisové šampiony. Jsme přesvědčeni, že Karolína takový potenciál má, a proto jsme se rozhodli navázat s ní spolupráci. Vedle toho pokračuje naše partnerství s Českým tenisovým svazem, které spočívá hlavně v podpoře nejmladších hráčů napříč celou Českou republikou,“ řekl marketingový ředitel MONETA Money Bank Jan Müller.

Jsem hrdá na to, že mám za generálního partnera čtvrtou největší banku v zemi. To mi umožní naplno jít vstříc mému snu stát se skutečným tenisovým šampionem a zároveň motivovat začínající hráčky a hráče, s nimiž se chci podělit o mé rady, zážitky a dosavadní zkušenosti,“ uvedla Karolína Beránková.

Karolína Beránková je ve svých 17 letech mistryní ČR starších žáků, vicemistryní ČR ženy i mistryní ČR družstev. Zahrála si i na posledních dvou grand slamech – Roland Garros a Wimbledonu. S tenisem začala v šesti letech, od roku 2012 let je členkou Národního tenisového centra a od roku 2014 členkou reprezentačních výběrů.