CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/£ 29.516 +0,05%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

20. 10. 2016

MONETA Money Bank ocenila nejaktivnější testery nové aplikace mobilního bankovnictví

„Zájem klientů o spolupráci na vývoji a testování nového mobilního bankovnictví byl obrovský. Na naši facebookovou výzvu okamžitě odpovědělo na 300 fanoušků, ze kterých jsme sestavili náš malý testerský tým,“ říká Dalibor Šajar, který je v MONETA Money Bank zodpovědný za digitální bankovnictví. „Postřehy a připomínky týmu jsme využili při dolaďování současné verze aplikace, čerpáme z nich ale i při přípravě dalších vylepšení, která klientům postupně představíme. I díky testerům je Smart Banka jednou z nejlépe hodnocených bankovních aplikací s průměrem přes 4,4 hvězdiček,“ dodává Dalibor Šajar.

Nejaktivnějším testerem z týmu klientů MONETA Money Bank se stal Vítězslav Rauch. Cenu za nejlepší recenzi si odnesl tester Jan Daněk a ocenění za nejpřínosnější zpětnou vazbu si z rukou Dalibora Šajara převzal Jan Sudek. Testeři pocházejí ze všech regionů, od Břeclavi až po Lovosice. „I díky zpětné vazbě od našich testerů ode dneška umožňujeme přihlášení otiskem prstu i na telefonech se systémem Android,“ upřesňuje Dalibor Šajar.

Smart Banka: rychlý a bezpečný přístup k moderním službám

Smart Banku od MONETA Money Bank mohou klienti využívat od 22. července. Nová aplikace vyhoví nejčastějším potřebám uživatelů a nabízí moderní nástroje jako chytré tlačítko s oblíbenými funkcemi nebo přihlášení pomocí otisku prstu. Aplikace se ale dočká ještě dalších pokročilých funkcí.

„Aplikace nabízí klientům rychlý a zároveň bezpečný přístup k jejich financím. Smart Banka jim díky přihlášení na jeden klik a tlačítku s rychlou volbou usnadní obsluhu účtu i kreditních karet,“ shrnuje hlavní výhody aplikace Dalibor Šajar. „Smart Banka je klíčovou inovací na naší cestě k moderní online bance. Směřujeme k tomu, aby se v budoucnu naši klienti, pokud budou chtít, zcela obešli bez návštěvy pobočky a v mobilu si během pár kliků snadno sjednali i nové produkty včetně půjček nebo kreditních karet,“ doplňuje Dalibor Šajar.

Platby s QR kódy nebo přihlášení pomocí otisků prstů

Smart Banka nyní nabízí intuitivní obsluhu účtů, šablony plateb a přístup do historie transakcí na všech účtech nebo kreditních kartách klientů. Platební operace stačí potvrdit libovolně zvoleným PINem, který si uživatel zadá při instalaci. Přístup k placení a dalším často hledaným informacím a transakcím usnadní i chytré tlačítko pro rychlou volbu, které k nim klienta přenese jedním klikem. V rámci aplikace si klienti mohou přehledně zobrazit stav svých půjček a investic nebo rychle vyhledávat v historii plateb.

I k přihlášení do aplikace postačí jediný klik. Klienti si zvolí k přihlášení buďto svůj PIN, anebo otisk prstu (na telefonech iPhone od verze iOS 9 a Android 6.0). Mezi další funkce, které uživatelé často využijí, patří například vyhledávání poboček a bankomatů a navigace k nim nebo dobíjení kreditu mobilních telefonů. Čas zcela jistě ušetří i populární platby pomocí QR kódu.

Aplikace poběží na iOS i Androidu

Design Smart Banky je v novém vizuálním stylu MONETA Money Bank. Grafika i obsah aplikace jsou uzpůsobené oběma nejvyužívanějším operačním systémům iOS a Android. Smart Banku lze využívat v české nebo anglické verzi na mobilních telefonech s operačními systémy iOS (verze 8.0 a vyšší) nebo Android (verze 4.1 a vyšší). Pro založení Smart Banky je třeba běžný nebo spořicí účet, případně kreditní karta od MONETA Money Bank. Aplikace je zdarma ke stažení na Google Play a App Store.

Tisková zpráva: MONETA Money Bank