Úterý 28. září. Svátek má Václav.

Banky 19.09.2016 | 10:07 1 Komentář

V rámci úvěrových dnů nabízí od 5. září MONETA Money Bank akční nabídku půjček. Zájemci tak mohou získat úvěr ve výši 60 000 Kč, 120 000 Kč nebo 220 000 Kč s garantovanou měsíční splátkou. Půjčku je možné sjednat online bez poplatku. Po sjednání smlouvy má klient peníze na účtu během pěti minut. Expres půjčku s garantovanou splátkou si mohou zájemci sjednat až do 9. října.

„Garantovaná půjčka je v naší bance připravena pro všechny nové i stávající klienty. Stejně nízkou měsíční splátku od nás získají všichni bez ohledu na to, odkud do naší banky přijdou. Nabídka platí také online. Na našem webu je navíc uzavření půjčky bez poplatku za sjednání. Úvěry jsou navíc bez poplatku za vedení,“ říká ředitelka retailových produktů MONETA Money Bank Iva Štylerová.

120 000 Kč pouze za 1752 Kč měsíčně

V rámci akční nabídky mohou zájemci zažádat o jednu ze tří výší úvěrů s garantovanou měsíční splátkou. Například u půjčky ve výši 60 000 Kč tak budou klienti banky splácet po dobu 72 měsíců pouze 1109 Kč, pokud si půjčí 120 000 Kč na osm let, bude jejich měsíční splátka 1752 Kč. Garantovanou výši splátek nabízí banka i u půjčky na 220 000 Kč, kde je při splatnosti 108 měsíců splátka 2968 Kč.

Akční nabídka

60 000 Kč

120 000 Kč

220 000 Kč

Délka splácení

(v měsících)

Příklad původní splátky

1281 Kč

2112 Kč

3453 Kč

Nová garantovaná měsíční splátka

1109 Kč

1752 Kč

2968 Kč

Expres půjčka na počkání

O Expres půjčky si mohou zájemci zažádat online, telefonicky nebo na kterékoliv z 230 poboček MONETA Money Bank. U MONETA Money Bank pak mohou získat až 500 000 Kč bez spolužadatele a až 800 000 Kč se spolužadatelem. Půjčku do 500 000 Kč sjednanou online navíc získají bez poplatku za poskytnutí. Banka také nevyžaduje žádné zajištění, přičemž o poskytnutí rozhoduje na počkání – průměrně do dvou minut. Do pěti minut od sjednání smlouvy má již klient peníze na účtu.

Klienti mohou v závislosti na svojí finanční situaci a preferencích splácet Expres půjčku až 120 měsíců. Půjčku lze také kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně. MONETA Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí. Bližší informace o Expres půjčce na https://www.moneta.cz/lide/pujcky/expres-pujcka nebo na lince 224 444 333.

Reprezentativní příklad:

Výše úvěru 120 000 Kč, 96 splátek, měsíční splátka 1 752 Kč, roční úroková sazba 8,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru 1 295 Kč. RPSN 9,6 %, celková částka splatná spotřebitelem 169 468 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/ky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Na sjednání smlouvy o úvěru není právní nárok. Tato nabídka není závazná. Akce platí do 9. 10. 2016 a může být prodloužena nebo předčasně ukončena.

Tisková zpráva: Moneta Money Bank

Jeden komentář: “MONETA Money Bank nyní nabízí Expres půjčku s garantovanou měsíční splátkou úvěru”

1. LOAN napsal:

Good Day Dear Loan Seeker,

We give loan to private company and individuals. You can find some vital information about the loan we offer below. In getting a loan from our company, there are some information we need to pass across to you before we can proceed to the application process . INTEREST RATE: In the loan we offer, we do charge 1% Interest rate . AMOUNT GIVEN: We Give Out A Minimum Amount Of 1,000.00 to A Maximum of 100,000,000.00 IN­FORMATION NEEDED: As for the information needed, you will need to fill an application which contains your personal information and also the loan information, this will help us give you a full documentation of the loan terms and agreement contract which you will be expected to sign and send back to the company for approval if satisfied. Email Us: (hititseramik­.com.tr@consul­tant.com)

If you are interested contact Via: hititseramik.com­.tr@consultan­t.com and fill out the below loan application form.

Loan application form:
    Full Name:……..­…………
    Country:…..­………….­…
    State:…….­…….
    City:…………..
    Sex:………­………….­…
    Phone Number:………..
    Loan Amount :………..
    Monthly income:……….
    Occupation:..­………….­…. …
    Loan Period:……­………….­…. …………….
    Purpose of Loan:……..­………….­…. ………..