Středa 28. října. Je Státní Svátek

Mladí umělci opět vystavují na pobočce LBBW Bank v Praze

Banky Expobank 10.06.2014 | 13:12 0 Komentářů

LBBW Bank CZ hostila v pořadí již pátou vernisáž mladých umělců z Německé školy v Praze. Hlavním tématem výtvarných prací byl tentokrát návrh bankovek pro filiálky LBBW Bank /po celém světě/. Klienti a návštěvníci banky si obrazy nadějných umělců mohou prohlédnout do konce června 2014.

Pobočka LBBW Bank CZ Na Poříčí propůjčila od května do června  své prostory žákům šestých a sedmých tříd Německé školy v Praze, kteří zde vystavují své návrhy bankovek pro filiálky LBBW Bank po celém světě. Výstavu doplňuje několik maleb znázorňujících Prahu.

Slavnostní vernisáže se zúčastnili žáci se svými rodiči a učitelé Německé školy v Praze, klienti, obchodní partneři a zaměstnanci LBBW Bank.

Vernisáž byla zahájena Stephanem Beyerem, zástupcem ředitelky Německé školy v Praze, a Přemyslem Valouchem, regionálním ředitelem prodejní sítě Praha LBBW Bank, který akci komentoval slovy „Jsem velmi rád, že šestileté partnerství mezi LBBW Bank a Německou školou v Praze je obohacující pro obě strany. LBBW Bank odkrývá žákům svět financí prostřednictvím přednášek, které zástupci LBBW Bank pro žáky připravují, a žáci svými obrázky dělají prostory LBBW Bank krásnějšími.“