Čtvrtek 28. ledna. Svátek má Otýlie.

Miroslav Zborovský je novým ombudsmanem klientů Home Creditu

Banky 31.05.2017 | 15:28 0 Komentářů

Novým ombudsmanem klientů českého a slovenského Home Creditu se od 1. června stává Miroslav Zborovský. Kromě této role také manažersky povede oddělení Zákaznické spokojenosti.

Miroslav Zborovský působí v Home Creditu nepřetržitě od roku 1999, naposledy zastával roli šéfa péče o klienta. Kromě nové úlohy ombudsmana bude mít na starosti i celé oddělení Zákaznické spokojenosti, které funguje jako kancelář ombudsmana a centrum řešení nestandardních stížností či případů. Nadále také zůstává členem dozorčí rady společnosti.

„Úřadu ombudsmana klientů Home Creditu bych chtěl vtisknout novou tvář, agendu i kompetence. Mým hlavním úkolem bude monitorovat a následně řešit zákaznické stížnosti a navrhovat taková opatření a úpravy procesů ve společnosti, aby nadále rostl počet spokojených klientů,“ uvedl Zborovský.

Miroslav Zborovský začínal v Home Creditu jako referent schvalování. Jeho profesní dráha vedla přes různé pozice i oddělení, kde se detailně seznámil s firmou i jednotlivými procesy. Od roku 2005 se manažersky věnoval tématu, které jej provází dodnes – kontaktu se zákazníkem. Zasadil se například o reorganizaci a zavedení nových postupů v klientském centru nebo založil zcela nový tým telemarketingu. Od roku 2014 byl ředitelem divize péče o klienta, kde se zaměřil na projekt řízení zákaznické zkušenosti – Customer experience.

Ve volném čase se Miroslav Zborovský zajímá o hudbu a vinařství. Hudba ho provází celým životem – zpívá, hraje na bicí, klávesy a kytaru. Muzikou se také jednu dobu živil jako kapelník v orchestru. Vystupoval v Česku i střední Evropě a účinkoval v několika divadelních představeních.

Tisková zpráva: Home Credit