Úterý 17. září. Svátek má Naděžda.

MetLife opět zvítězila v žebříčcích životního pojištění Finparada.cz

Pojištění 23.05.2019 | 15:35 0 Komentářů

Produkty MetLife investiční pojištění FairLife i rizikové životní pojištění Garde 5.0 obhájily první místo ve svých kategoriích v žebříčku portálu Finparada.cz. Obě pojištění získala maximální ohodnocení, tedy pět hvězdiček.

První místa obou našich klíčových produktů potvrzují jejich kvalitu a také naši dobrou práci. Jsem velmi rád, že navazujeme na úspěchy loňského roku, kdy jsme s pojištěním FairLife zvítězili a Garde 5.0 získalo třetí místo v anketě Finanční produkt roku 2018, kterou vyhlašuje portál Finparada.cz ve spolupráci se společností Scott & Rose. Věřím, že se nám povede dobře i v dalším období, protože naše produkty stále vylepšujeme tak, aby co nejvíce odpovídaly požadavkům klientů,“ říká k ocenění František Špulák, Marketing and Communication Executive MetLife.

Životní pojištění Garde 5.0 klade důraz na zdravý životní styl. Má nejkratší čekací dobu na trhu, pouze 2 měsíce, a nejvyšší plnění v případě trvalých následků úrazu. Také má nejpropracovanější varianty pracovní neschopnosti.

Tisková zpráva MetLife