Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

Medaile z ryzího zlata znají své nové majitele!

Klání fanoušků českých olympioniků o tři zlaté medaile z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion Kč je u konce a známe vítěze. Jsou jimi: Václav Paclík, Kateřina Deseyve a Tereza Bezděková. Česká spořitelna, generální partner Českého olympijského týmu, právě dnes ukončila kampaň na stránce www.fanouskiada.cz, kterou spustila 20. ledna a v níž záleželo především na tom, jak je kdo velkým fanouškem českých sportovců a nakolik dával do jejich podpory srdce.

Fanoušci na webu sbírali body za každodenní aktivity, přitom získávali zajímavé informace z olympijského dění v Soči a měli rovněž možnost sledovat, jak úspěchy českých sportovců prožívají ostatní fanoušci. Do soutěže na www.fanouskiada.cz se zaregistrovalo a aktivně zapojilo téměř 70 tisíc fanoušků. Samotnou webovou stránku pak shlédlo přes 200 tisíc unikátních návštěvníků. Fanoušci nahrávali fotky, vytvářeli videa, odpovídali na kvízy, vkládali statusy a příspěvky, v přepočtu celkově strávili na webu téměř 5 let. Kromě hlavních výher v podobě zlatých medailí  rozdělovala Česká spořitelna nejlepším fanouškům oblečení  produkty z oficiální olympijské kolekce Alpine Pro, v týdenních soutěžích pak domácí kino s LCD televizí, tablety či herní konzole.

Osobní účet a kreditní karta zdarma

Fanouškiádu provázela také produktová kampaň se speciální nabídkou. Ještě do 28. února 2014 Česká spořitelna nabízí zdarma založení osobního účtu a jeho vedení na rok zdarma, plus debetní kartu Visa ve speciálním designu. Navíc za každou medaili, kterou získají naši sportovci, Česká spořitelna slíbila přidat další měsíce užívání karty a účtu zdarma (za každou zlatou tři měsíce, za stříbrnou dva měsíce a za bronzovou měsíc). Naši olympionici získali celkem rekordních 8 medailí, dvě zlaté, čtyři stříbrné a dvě bronzové. To je v přepočtu dohromady 16 měsíců, o které Spořitelna bude prodlužovat vedení účtu a kreditní karty zdarma.

iBOD

Program ČS Partner přinesl klientům u vybraných obchodníků mnoho slev a bonusový program iBOD 5× více věrnostních bodů. Stačilo v průběhu olympiády zaplatit kartou ČS v den, kdy naši sportovci získali medaili a Česká spořitelna věrnostní body za ten den automaticky znásobila. Zaregistrovaným fanouškům Českého olympijského týmu na portálu www.fanouskiada.cz, kteří se zapojili do tipovací soutěže, pak Spořitelna rozdělila jeden milion ibodů navíc.

Tagy medaile zlato