Pondělí 14. června. Svátek má Roland.

mBank získala v soutěži Zlatá koruna první místo za mKonto Business a stříbro za mKonto

Banky mBank 23.05.2016 | 10:16 0 Komentářů

mBank ve 14. ročníku prestižní soutěže a ankety Zlatá koruna získala se svým účtem mKonto Business zlato v kategorii Cena podnikatelů v kategorii Cena veřejnosti získala s osobním účtem mKonto stříbrno. mBank tak znovu potvrdila kvalitu produktů a služeb, které svým klientům nabízí.

Právě hlasování v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů je významným prvkem každého ročníku. A právě zde mBank letos nejvíce zabodovala. První kolo hlasování probíhalo od listopadu loňského roku do 1. března 2016. Do začátku května pak o stupně vítězů soutěžilo ve finálovém kole 20 nejúspěšnějších finančních produktů, které jsou nabízeny v České republice.

„Naším cílem v mBank je připravovat pro klienty produkty, jenž nabízí maximální hodnotu a zákazníkovi, který je používá, výborně slouží.  Vítězství v hlasování o Cenu podnikatelů a stříbro v Ceně veřejnosti nás tak těší o to více, že se jedná o hodnocení přímo od klientů, kteří produkty mBank často sami využívají,“ říká Paweł Kucharski, generální ředitel mBank pro Českou republiku a dodává: „Výsledky Zlaté koruny také potvrzují, že model digitálního bankovnictví, jehož průkopníkem mBank v České republice od roku 2007 je, se stále více prosazuje a zákazníci si ho oblíbili.” Oproti většině jiných účtů nabízí mKonto a mKonto Business neomezený počet transakcí a příchozí i odchozí domácí i zahraniční SEPA platby zdarma. Kromě toho je možné sjednat si založení účtu rovněž bez jakýchkoliv poplatků a není nutné nikam chodit kvůli podpisu. Smlouvu klientovi doveze kurýr kamkoliv je potřeba. Založení i vedení obou účtů je samozřejmě zcela zdarma.