CZK/€ 25.235 -0,12%

30. 09. 2015

Subjekty:

mBank přesáhla počet 800 000 klientů v České republice a na Slovensku

mBank během roku 2015 uvedla na trh několik zásadních úvěrových novinek v podobě refinancování a konsolidace úvěrů. „Parametry našich úvěrových produktů jsou nastaveny tak, aby vždy patřily k tomu nejvýhodnějšímu, co je na trhu k dispozici. To láka nové klienty, kteří si k nám posléze stále častěji nechávají posílat i svůj hlavní příjem. Stáváme se pro ně hlavní bankou. Dalším zdrojem růstu je pak doporučení,“ komentuje dosažení milníku Paweł Kucharski, generální ředitel mBank pro Českou republiku, a dodává: „V první polovině roku jsme se soustředili především na podporu úvěrových produktů, v druhé polovině pak na oslovování nových klientů.“

Pro další růst mBank v České republice a na Slovensku představí ještě letos a také příští rok novinky v oblasti produktové nabídky a také distribuce. Jedním z příkladů je strategické spojení s poradenskou společností Broker Consulting. Díky vzájemné spolupráci banka osloví nové segmenty zákazníků, a to především díky až sedmi desítkám nových prémiových obchodních míst na franšízovém principu pod názvem BrokerPOINT. Do konce roku 2018 chce mBank i prostřednictvím této strategické aliance a pomocí dalšího posilování produktové nabídky a distribuce pokořit hranici 1 milionu klientů na obou trzích, z nichž zhruba 700 000 plánuje získat v České republice a 300 000 na Slovensku.