Pátek 24. září. Svátek má Jaromír.

mBank po páté v řadě na stupních vítězů mezi nejlepšími finančními produkty za uplynulý rok

Banky mBank 24.01.2017 | 12:18 0 Komentářů

Šestý ročník soutěže „Finparáda – Finanční produkt roku“ vynesl mBank opět na stupeň vítězů, a to hned ve dvou kategoriích. Stříbrnou medaili získala mHypotéka Light, která se dlouhodobě udržuje na špičce v kategorii Hypotéka roku. Druhé místo pak obsadil běžný účet mKonto, který si tím v popularitě mezi klienty polepšil jednu příčku.

Finanční produkty mBank, které se umístily na stupních vítězů, patří dlouhodobě k nejlepším finančním produktům na českém trhu. Na mHypotéce Light  porota ocenila zejména absenci poplatků za zpracování žádosti, poskytnutí úvěru či založení a vedení úvěrového i osobního účtu, ale i možnost mimořádných splátek zdarma, případně sjednání variabilní úrokové sazby. Oproti loňskému roku se tentokrát o příčku výš posunul běžný účet mKonto. Tento osobní účet mBank patří stabilně k vůbec nejlevnějším účtům v České republice a svým uživatelům nabízí řadu výhod. Patří k nim například možnost výběru hotovosti ze kteréhokoli bankomatu nejen v České republice, ale na celém světě bez poplatku za výběr. Stačí pro to jediné, a to vybrat částku v minimální výši 1 500 Kč nebo její ekvivalent v cizí měně. K nakládání s financemi na mKontu pak slouží špičkové internetové a mobilní bankovnictví, přičemž obě získala opakovaně v mezinárodních i v tuzemských srovnáních špičkové hodnocení jak za svou inovativnost, tak za praktičnost a rychlost používání.

„Ohodnocení našich produktů a jejich opětovné umístění na pomyslném stupni vítězů je pro nás velice důležité. Neustále pracujeme na novinkách a vylepšeních, která by našim klientům ještě více usnadnila nakládání s jejich financemi. Loni jsme proto mKonto přinesli i pro děti od narození do 15 let věku a ve variantě #navlastnitriko pro klienty mezi 15 a 18 lety věku, kteří si tento účet mohou zřídit sami a nepotřebují k tomu rodiče,“ komentuje Paweł Kucharski, generální ředitel mBank pro Českou republiku, a dodává: „Pro letošní rok plánujeme nejen další rozvoj mobilního bankovnictví, ale například také vkladomaty, které našim klientům ulehčí nakládání s hotovostí.“

Soutěž “Finanční produkt roku” pořádá portál Finparáda.cz, který se specializuje na finanční produkty a bankovní služby a jejich analytické srovnávání.