Středa 28. října. Je Státní Svátek

MasterCard Running Challenge rozběhal zaměstnance i partnery a podpořil organizaci Running With Those Can´t

Banky MasterCard 21.05.2014 | 09:52 0 Komentářů

Společnost MasterCard® se rozhodla podpořit svoje zaměstnance a zaměstnance spřátelených firem, kteří se věnují jednomu z nejoblíbenějších sportů na světě – běhu. Připravila pro ně tzv. MasterCard Running Challenge, do nějž se zapojili všichni, kteří si chtěli vyzkoušet zaběhnout půlmaraton nebo maraton. V rámci netradičního networking projektu tak společně překonali 1 076 km. MasterCard navíc podpořil organizaci Running With Those Can´t a věnoval vozík malému Míšovi, který trpí svalovou dystrofií 4. stupně.

Být fit, překonávat sebe sama a pomáhat: K nezaplacení. A přesně o tom je MasterCard Running Challenge 2014, který probíhá od ledna ve spolupráci s organizací RunCzech. Idea vzešla od nadšené běžkyně Martiny Piskorové, marketingové ředitelky MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko: „Nesmírně mě těší, že si všichni závody užili s radostí a ve zdraví. Při maratonu mě navíc hřál dobrý pocit z toho, že jsme pomohli hendikepovanému Míšovi, kterému jsme prostřednictvím organizace Running With Those Can´t  věnovali vozík.  I on si tak s námi mohl užít krásnou atmosféru běžeckého závodu.“

Do MasterCard Running Challenge se registrovalo více než 50 běžců, kteří vytvořili celkem 10 štafet. Celý půlmaraton běželo 22 běžců a maraton překonalo 7 běžců. V rámci projektu tak společně uběhli 1 076 km.

Registrovaní běžci získali balíček zajímavých výhod a možností, který jim pomohl dosáhnout cíle, jejž si sami vytkli. Součástí bylo členství v PIM (Prague International Marathon) klubu po dobu akce, členství v běžeckém centru PIM Running Mall, tréninky s profesionály, vlastní tréninkový plán a samozřejmě též možnost zúčastnit se společných tréninků každou poslední sobotu v měsíci, a to až do konce května.

„Pozitivní reakce účastníků MasterCard Running Challenge mě přesvědčily, že společné běhání byl dobrý nápad a ráda bych v něm pokračovala. Na posledním květnovém tréninku se budeme registrovat na noční běh Prahou, který se uskuteční v září.“ dodává Martina Piskorová.