Úterý 20. října. Svátek má Vendelín.

MasterCard odměňuje za bezkontaktní platby pomocí PayPass™

Banky MasterCard 07.04.2014 | 09:11 0 Komentářů

Již tradičně připravila společnost MasterCard®, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, na jaro kampaň pro držitele bezkontaktních karet MasterCard® PayPass™ a Maestro® PayPass™. Od 7. dubna až do konce května získají při bezkontaktní platbě u vybraných partnerů dárky.

Jarní kampaň poběží na území celé České republiky ve spolupráci s čerpacími stanicemi Agip, parfumeriemi Douglas, kavárnami Costa Coffee a sportovními prodejnami Sportisimo. Za každou platbu provedenou bezkontaktně kartami MasterCard® PayPass™ a Maestro® PayPass™ získají držitelé karet u těchto obchodníků dárek nebo slevu.

Na čerpacích stanicích Agip se mohou těšit na kupon na slevu 0,50 Kč za litr při dalším nákupu pohonných hmot, Douglas je obdaruje odličovacími ubrousky, Costa Coffee nabídne druhou kávu za 50 % ceny a Sportisimo 10% slevu na další nákup.

Hlavní sdělení kampaně je, že bezkontaktní platby šetří čas, čemuž odpovídá i claim „Šetřit čas na to, co vás baví: K nezaplacení“. Platby bezkontaktní technologií jsou rychlé a nezaberou déle než pět vteřin. Při platbách do 500 Kč není nutné zadávat PIN, což výrazně zkracuje čas strávený u pokladny. A zároveň též zvyšuje bezpečnost nakládání s kartou, kterou zákazník nemusí dávat z ruky.