Neděle 25. října. Svátek má Beáta.

Banky Expobank 10.10.2013 | 15:06 1 Komentář

Martina Lambert je od září ředitelkou nového oddělení Facility Management & Transaction Services LBBW Bank CZ. Nadále též zůstává v pozici ředitelky marketingu a komunikace.

martina-lambert Martina Lambert se vedle pozice ředitelky marketingu a komunikace LBBW Bank stala od září 2013 také ředitelkou oddělení Facility Management & Transaction Services této banky. Toto oddělení má na starost správu nemovitostí, rozvoj pobočkové sítě, administrativu pro oddělení vypořádání transakcí na finančních a kapitálových trzích a domácí a zahraniční platební styk.

Martina Lambert vystudovala Západočeskou univerzitu v Plzni a Slezskou univerzitu v Opavě, na IPFM v Praze získala titul MBA a své zkušenosti z oboru PR prohloubila na London School of Public Relations. Zkušenosti z kapitálových a finančních trhů a z finančního poradenství získala v  CA IB  (dnes součástí UniCredit Bank). Od roku 2002 pracovala v Dresdner Bank, později BAWAG Bank, nyní LBBW Bank. Dříve pracovala  pro distribuční společnost Tricotbest, dříve součást skupiny Sara Lee, kde byla zodpovědná za logistiku, marketing a obchod několika značek luxusního módního zboží v 6 zemích regionu CEE.

Martina Lambert hovoří anglicky a německy. Volný čas tráví s rodinou, věnuje se sportu, zejména běhání, golfu a jízdě na in-line bruslích a ráda cestuje.

Jeden komentář: “Martina Lambert ředitelkou nového oddělení Facility Management & Transaction Services LBBW Bank CZ”

1. uplnej vypatlanec napsal:

tak hezky den, patek to je mala sobota