CZK/€ 24.295 -0,12%

02. 10. 2018

Subjekty:

Martin Hladík je novým partnerem KPMG

Poradenská společnost KPMG Česká republika jmenovala Martina Hladíka partnerem.  V oddělení Management Consulting vede Hladík technologický tým. Zaměřuje se na řízení změn a rozsáhlé transformační projekty.

Martin se v oblasti IT pohybuje více než 20 let. Posledních 11 let působil na manažerských pozicích a účastnil se strategických konzultačních projektů. Odborně se zaměřuje na oblast řízení změn v organizaci, projektové řízení, agilní přístupy a architekturu podniku. V minulosti rovněž zaváděl projektové metodiky do podniků a vedl odborné vzdělávání.

Hladík absolvoval informatiku na Vysoké školy ekonomické, odkud má také doktorát. Titul MBA získal na Nottingham Trent University. Ve volném čase se věnuje volejbalu, boxu a stolnímu tenisu. Rád jezdí na horském kole.