CZK/€ 25.235 -0,12%

14. 04. 2014

Subjekty:

MARKETINGOVOU ŘEDITELKOU RAIFFEISENBANK SE STALA HANA KOVÁŘOVÁ

Hana Kovářová přichází do Raiffeisenbank z pozice marketingové ředitelky České pojišťovny, kde působila od roku 2010 a ve své funkci odpovídala mj. za řízení značky a budování zákaznícké zkušenosti. Předtím byla mj. součástí týmu, který v České republice zakládal pojišťovnu Direkt, působila i v poradenské společnosti Accenture. Hana Kovářová vystudovala Fakultu informatiky
a statistiky na pražské VŠE, poté získala titul MBA na Sheffield Halam University. Mezi hlavní koníčky nové marketingové ředitelky Raiffeisenbank patří běh, golf i jízda na motocyklu.

„Raiffeisenbank je jednou z nejvíce inovativních bank na českém trhu. Proto bude i mojí snahou tuto pozici lídra inovací a banky zaměřené na kvalitu a přidanou hodnotu pro klienta dále posilovat,”uvedla Hana Kovářová při svém nástupu do banky.