Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

Marketingovou komunikaci Air Bank nově vede Tomáš Brych

Banky Air Bank 21.04.2015 | 10:06 0 Komentářů

Novým vedoucím marketingové komunikace Air Bank se stal od dubna Tomáš Brych. Nahradil Karolinu Šrámkovou, která se na začátku roku stala ředitelkou oddělení Péče o zaměstnance. Tomáš Brych v bance vede nově sloučený tým online a offline komunikace, s kterým bude dál budovat a rozvíjet značku Air Bank.

„S výběrem jsme si dali hodně záležet. Hledali jsme totiž do našeho týmu nadšence, pro kterého bude marketing koníčkem a vedení lidí přirozenou vlastností. Jsem rád, že jsme ho v Tomášovi konečně našli,“ říká Jakub Petřina, ředitel marketingu Air Bank.

Tomáš Brych se v oblasti marketingu pohybuje už 18 let. Před příchodem do Air Bank vedl sedm let tým marketingové komunikace ČSOB, kde dosahoval úspěchů jak v práci se značkou, tak i se svým týmem. Velké zkušenosti s řízením značky nasbíral i během svého sedmiletého působení ve společnosti T-Mobile.

Tomáš Brych (40) vystudoval Fakultu podnikatelskou a Fakultu elektrotechniky a informatiky při Vysokém učení technickém v Brně. Je svobodný. Baví ho příroda, pohyb a hudba. Ve volném čase se například rád projde po horách nebo si zahraje s přáteli na kytaru a piano.