CZK/€ 24.755 +0,06%

CZK/£ 28.570 -0,91%

CZK/CHF 24.693 -0,60%

17. 05. 2022

Májové novinky Hello bank! nabízejí klientům hned několik možností, jak ušetřit

Hello bank! doprovází své klienty při realizaci jejich větších plánů, ale i menších nákupů. Nyní ke každé Hello půjčce přidá banka všem bonus navíc a na online nákupy zaplacené  HelloPay kartou získají klienti slevu 10 %.

Všichni klienti, kteří si zažádají v období od 1. 5. do 30. 6. 2022 o Hello půjčku a nejpozději do 31. 7. 2022 jim bude schválena, získají od banky elektronický voucher na nákup libovolného zboží v e-shopu www.alza.cz v hodnotě 500 Kč.

V případě, že uzavřená Hello půjčka bude v minimální výši 250 000 Kč a zároveň bude financovaná na Hello účet (tj. bežný účet od Hello bank!), připíše jim banka na něj odměnu 2 000 Kč.

Druhou významnou květnovou akcí, kterou banka nabízí svým klientům, je sleva 10 % na online nákupy. Klienti, kteří v době od 12. do 25. května 2022 své online nákupy zaplatí HelloPay kartou, získají 10 % zpět (max. 300 Kč).

Akce se vztahuje na všechny nákupy v internetových obchodech, které uhradí HelloPay kartou. A to i v případě, že s ní zaplatí prostřednictvím Google Pay nebo Apple Pay.