CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

28. 05. 2012

Subjekty:

Magazín MAGNUS, časopis pro klienty a přátele J&T BANKY, získal zlato v prestižní soutěži European Design Awards

„Od počátku jsme měli velmi ambiciózní cíl, přinést do České a Slovenské republiky exkluzivní časopis, který nemá obdoby. S podtitulkem „Noblesse Oblige“ jsme nechtěli dělat další luxusní časopis v řadě, ale spíše magazín, který se zabývá mentálním luxusem, byznys analýzami, zodpovědností elit a udržitelným bohatstvím. Tomu odpovídají nejen témata jako filantropie, ale především původní texty a fotografie od autorů jakými jsou například Jaroslav Rudiš, Michal Hvorecký, Pavel Kosatík, Philip Plisson, Anthony Suau či Jiří Thýn. Přinášíme pohled na svět, který odpovídá naší vizi pro Čechy a Slovensko, tak jak ho vidíme a vnímáme my, jako J&T Banka. Jsem proto velmi rád, že jsme získali cenu, která kvalitu magazínu pečetí. Osobně navíc vnímám cenu jako přínos českému designu,“ říká Petr Málek, marketingový ředitel J&T BANKY.

Magazín MAGNUS, je exkluzivním časopisem, vychází dvakrát do roka. Vydává jej studio YINACHI pod vedením Joachima Dvořáka a s designem grafického studia Side2. Na více než 200 stranách se věnuje neotřelým, byznysovým a šlechetným tématům, která jsou zpracována předními československými a zahraničními novináři, autory a experty z banky. Třetí číslo magazínu MAGNUS, zaměřené tentokrát na hledání ztraceného ráje, bude v distribuci od začátku června. Obálku třetího čísla realizoval světově uznávaný český spisovatel, filmař, ilustrátor a grafik, Petr Sís.

European Design Awards každoročně oceňuje nejlepší díla z oblasti grafického a digitálního designu a ilustrací. Porota, složená ze zástupců předních evropských designérských časopisů a institucí vybírá nejlepší díla ve 32 kategoriích.