Neděle 20. června. Svátek má Květa.

Lukáš Cankař ředitelem marketingu a retailového prodeje

Investice 26.07.2016 | 09:28 0 Komentářů

Lukáš Cankař (36) se stal novým ředitelem marketingu a retailového prodeje ve Volkswagen Financial Services. Vedle stávající odpovědnosti za oddělení Marketing & Brand Management tak bude nově odpovědný i za oddělení Retailového prodeje & Korporátního financování pečující o více jak 250 prodejců koncernových značek, kteří nabízejí produkty a služby Volkswagen Financial Services.

Lukáš Cankař nastoupil do Volkswagen Financial Services (tehdy ŠkoFINu) hned po zakončení studia na VŠE. Během jedenácti let vystřídal v rámci společnosti několik kvalifikovaných pozic. Začínal na pozici obchodního analytika, posléze byl jako brand manager postupně odpovědný za spolupráci s koncernovými značkami Audi, SEAT a Volkswagen osobní i užitkové vozy. Od roku 2012 vedl tým zahrnující produktový management, Marketing & Brand Management.

Lukáš Cankař byl v průběhu léta jmenován ředitelem marketingu a  retailového prodeje ve Volkswagen Financial Services. Zodpovědnost za retailové oddělení přebírá po Petru Abrahámkovi, který se rozhodl odejít ze společnosti.

Věřím, že jmenování Lukáše Cankaře do vedení retailového prodeje je tím správným krokem k efektivnějšímu řízení firmy a  prohloubení spolupráce jak interně, tak vůči našim partnerům – značkám ŠKODA, Volkswagen osobní a užitkové vozy, Audi, SEAT – a jejich autorizovaným prodejcům. Cílem je poskytování ještě kvalitnějších produktů a služeb komplexně zajišťujících mobilitu našim zákazníkům,“ říká Joachim Ewald, jednatel Volkswagen Financial Services.

Lukáš Cankař hovoří anglicky a německy. Mezi jeho koníčky patří sport, literatura, design, architektura, filmy, hudba a fotografování. Svůj volný čas nejraději tráví s rodinou.

Tisková zpráva Volkswagen Financial Services