Čtvrtek 22. dubna. Svátek má Evžénie.

Lucie Kvapilová novou ředitelkou RENOMIA v Českých Budějovicích

Pojištění 28.01.2015 | 15:00 0 Komentářů

Lucie Kvapilová se stala novou ředitelkou regionální pobočky RENOMIA, a. s., v Českých Budějovicích. Je zodpovědná za řízení, chod a celkový rozvoj strategické pobočky přední pojišťovací makléřské společnosti RENOMIA. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Lucie Kvapilová ve své nové roli zúročí bohaté zkušenosti z předchozího působení a zaměří se na podporu kolegů a rozvoj vztahů s pojistiteli, klienty a dalšími obchodními partnery. V oblasti pojišťovnictví se pohybuje od roku 2005 a před nástupem do RENOMIA pracovala pro společnosti RESPECT, a.s., a AON CEE, a.s, kde se věnovala péči o klienty a obchodní činnosti. Ve svém působení naváže na úspěchy českobudějovické pobočky a bude rozvíjet dobrou pověst RENOMIA i důležitost role pojišťovacího makléře. Jejím cílem je dále prohlubovat několikaletou spokojenost klientů jihočeské pobočky a podporovat obchodní aktivity v regionu.

Lucie Kvapilová je vdaná a má dvě děti. Svůj volný čas věnuje především rodině a studiu na České zemědělské univerzitě. Mezi její záliby patří stolní tenis, četba, vlastní literární tvorba a sledování filmů.