Pondělí 26. října. Svátek má Erik.

LBBW Bank CZ otevřela novou pobočku v Brně – Veveří

Banky Expobank 15.10.2013 | 13:01 0 Komentářů

LBBW Bank CZ na konci září slavnostně otevřela novou pobočku v Brně na ulici Veveří. Otevřením druhé pobočky v Brně banka naplňuje svou strategii silnějšího zastoupení ve velkých městech.

LBBW Bank CZ otevřela svou druhou brněnskou pobočku, tentokrát na ulici Veveří. V souladu se strategií divize Individuálního bankovnictví LBBW Bank CZ, která byla zavedena v loňském roce, banka posiluje své zastoupení ve velkých městech a ekonomicky silných regionech. Nové prostory si přišli prohlédnout VIP klienti i regionální partneři banky. Na otevření pobočky upozorňovali mimo jiné i odvážní promotéři ve skákacích botách.

LBBW Bank CZ otevřela v Brně svou druhou pobočku. Ulici Veveří jsme vybrali ze strategických důvodů, abychom byli co nejblíže naší cílové skupině, tedy afluentní klientele, a i nadále jí poskytovali kvalitní služby splňující požadavky náročného zákazníka,“ uvádí Boris Čuchran, člen představenstva zodpovědný za Individuální bankovnictví LBBW Bank CZ.

Tagy pobočky