CZK/€ 24.315 -0,14%

CZK/CHF 24.624 +0,05%

30. 07. 2014

Ladislav Koubek novým personálním ředitelem RENOMIA GROUP

Ladislav Koubek (34) zúročí na nové pozici své bohaté zkušenosti s tvorbou firemních strategií a nastavováním personálních systémů. Jeho úkolem bude implementovat moderní trendy a metody do personálních procesů RENOMIA GROUP. Zároveň se zaměří na další rozvoj motivujícího pracovního prostředí pro zaměstnance.

Mgr. et Mgr. Ladislav Koubek, MBA vystudoval Právnickou fakultu a Fakultu sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Titul MBA získal v oboru strategický management na Nottingham Trent University. Lidským zdrojům se věnuje od roku 2004 a před nástupem do společnosti RENOMIA pracoval 7 let v agentuře Motiv P, kde byl obchodním ředitelem.

Ladislav Koubek hovoří anglicky, německy, polsky, italsky a španělsky. Angažuje se ve volnočasových aktivitách pro děti a mládež, a to v rámci Kolpingova díla České republiky. Mezi jeho záliby patří hra na varhany, cestování a odpočinek v sauně.