CZK/€ 25.265 +0,14%

22. 05. 2014

Subjekty:

Kooperativa se stala Pojišťovnou roku 2013

První místo obsadila Kooperativa v nejdůležitější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů a dále v kategorii Životní pojištění. Stříbro získala v kategorii Pojištění občanů a Autopojištění.

„Těší mě, že jsme obhájili pozici nejlepší pojišťovny právě v kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů, která je z pohledu pojišťovacích makléřů nejprestižnější. Podařilo se nám navázat na předešlých deset ročníků, kterým Kooperativa dominovala. Ocenění neodráží jen kvalitu produktů, ale i profesionální přístup underwriterů a risk managementu, stejně jako pracovníků správy smluv a zejména rychlost a vstřícnost likvidace. Patří tedy všem zaměstnancům Kooperativy. Přestože konkurence nespí a výrazně se nám přibližuje, uděláme vše pro to, abychom své pozice v anketě Pojišťovna roku nejen udrželi, ale třeba je ještě vylepšili“, slíbil za Kooperativu při přebírání cen Jiří Sýkora, člen představenstva.

Úspěch pojišťovací skupiny VIG, kterou v ČR reprezentuje Kooperativa, Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) a Pojišťovna České spořitelny (PČS), ještě umocnilo umístění PČS, která získala stříbro v kategorii Životní pojištění. ČPP získala třetí místa v kategoriích Pojištění průmyslu a podnikatelů, Autopojištění a Pojištění občanů.

O výsledcích ankety Pojišťovna roku svými hlasy rozhodují makléři, tedy odborníci na pojištění, kteří jsou s produkty pojišťoven v dennodenním styku. Proto nejlépe dokážou ocenit nejen kvalitu produktů, ale i doprovodných služeb, které pojišťovny nabízejí koncovým klientům, ale i obchodním partnerům.