CZK/€ 25.305 -0,06%

23. 09. 2015

Subjekty:

KOMERČNÍ BANKA SE S NOVÝM BALÍČKEM ERASMUS POSTARÁ O STUDENTY V ZAHRANIČÍ

Komerční banka připravila pro mladé lidi balíček služeb, který řeší jejich finanční potřeby při studiu v zahraničí v programu Erasmus. Balíčky Erasmus Standard a Erasmus Premium zahrnují účet jak v eurech, tak v českých korunách, embosovanou platební kartu ke každému účtu, měsíčně jeden výběr z bankomatu v zahraničí zdarma z korunového i eurového účtu, cestovní pojištění zdarma až na 60 dní od vycestování, bezplatné SEPA platby (dle zvoleného typu balíčku) a další služby.

„Chtěli jsme, aby se mladí Češi v zahraničí mohli plně věnovat studiu a studentskému životu a nemuseli řešit výplatu stipendia, cestovní pojištění, platební karty nebo placení školného či ubytování. Balíček Erasmus řeší nejběžnější potřeby studentů z hlediska zajištění financí mimo svůj domov. Balíček jsme připravili na základě podnětů přímo od studentů,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing a komunikaci v KB.

Studenti navíc můžou získat od Komerční banky zajímavé finanční bonusy: 200 Kč za platný ISIC průkaz a každý rok 333 Kč za aktivní využívání korunového účtu. V balíčku Erasmus Premium je pro plnoleté připravena kreditní karta a pokud s ní klient zaplatí měsíčně alespoň 1 500 Kč, balíček Erasmus bude mít zcela zdarma. Samozřejmostí je internetové a mobilní bankovnictví. Balíček Erasmus je možné získat na jakékoli pobočce Komerční banky.