Čtvrtek 15. listopadu. Svátek má Leopold.

KOMERČNÍ BANKA OBHÁJILA POZICI NEJLEPŠÍ PRIVÁTNÍ BANKY V ČR

Komerční banka (KB) opět získala titul – Nejlepší privátní banka v České republice. Toto ocenění pravidelně uděluje renomovaný finanční magazín The Banker patřící do mediální skupiny Financial Times. Odborní hodnotitelé ocenili na Privátním bankovnictví KB zejména dynamický růst počtu klientů, objem nových aktiv, vedoucí postavení v investičních inovacích, expertízu a dlouhodobou stabilitu obchodních týmů.

„Velmi si cením, že se nám podařilo obhájit ocenění Nejlepší privátní banka v ČR. Naší velkou konkurenční výhodou je především profesionální přístup našeho týmu bankéřů, rychlé zavádění bankovních inovací a velmi nám pomáhá i skutečnost, že patříme do mezinárodní finanční skupiny Société Générale. Máme tak trvalý přístup k know-how a expertízám, které patří nejen na českém trhu k unikátním,“ uvedl Jan Juchelka, generální ředitel a předseda představenstva Komerční banky.

Komerční banka klade vedle kvality klientských portfolií mimořádný důraz i na kvalitu profesionálního týmu expertů, který je k dispozici každému klientovi a který je zárukou vysoké odbornosti, poradenství a volby optimálních produktů. Osobní privátní bankéři a experti umí klientům pomoci v klíčových privátních a profesních situacích, ať už se jedná o servis v České republice, nebo v zahraničí.