Středa 20. ledna. Svátek má Ilona.

Klienti Sberbank CZ soutěžili o letenky

Sberbank 23.01.2018 | 15:32 0 Komentářů

Zástupci Sberbank CZ předali třem hlavním výhercům klientské soutěže vouchery na letenky v hodnotě 20 tisíc Kč a palubní kufry v zelené korporátní barvě. Cílem bylo odměnit klienty a podpořit znalost claimu „Na penězích záleží“, který banka používá ve spojení se svým konceptem FÉR produktů.

V soutěži bylo spojeno sdělení, které klienti znají z televizního spotu: „Hnát se jen za penězi nikam nevede, ale díky nim se můžete vydat vlastní cestou,“ se vzkazem „Vydejte se vlastní cestou. Vyhrajte letenky a kufry“.

Jednoduchá online hra probíhala sedm týdnů v listopadu a prosinci 2017. Zapojilo se do ní 16 242 klientů. Každý týden banka vylosovala z řad soutěžících 3 výherce krásných zelených palubních kufrů, poslední týden pak získali šťastlivci navíc i tři vouchery na nákup libovolných letenek v hodnotě 20 tisíc Kč. Banka počítá s dalším navázáním na soutěž a uveřejněním fotografií, které klienti zašlou ze svých cest, na něž se vydají se zelenými kufry.