Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

KLIENTI OCEŇUJÍ ODMĚNU ZA ŘÁDNÉ SPLÁCENÍ, OBJEM POSKYTNUTÝCH ÚVĚRŮ RAIFFEISENBANK RYCHLE ROSTE

Banky Raiffeisenbank 03.12.2013 | 13:47 0 Komentářů

Raiffeisenbank v podzimních měsících zaznamenala výrazný nárůst zájmu o spotřebitelské úvěry, přispěla k tomu především odměna za řádné splácení půjček. Banka proto tuto akci prodlužuje až do 15. prosince. Raiffeisenbank byla tento týden ve studii Navigátor bezpečného úvěru opět vyhlášena jako nejbezpečnější poskytovatel spotřebitelských úvěrů v České republice.

Raiffeisenbank zaznamenala velký nárůst zájmu o spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka související s odměnou klientů za řádné splácení. „V průběhu této kampaně se nám podařilo navýšit měsíční počet žádostí o 74 %. Rozhodli jsme se proto akci prodloužit až do 15. prosince,” uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Petr Tesárek s tím, že průměrná výše úvěru se pohybuje kolem 100 tisíc korun.

Podmínky akce pro získání bonusu, která měla původně skončit na konci listopadu, se nemění. Pokud klient řádně splácí svůj úvěr, může získat zpět až 50 tisíc korun, výše bonusu se odvíjí od půjčené částky a délky splácení úvěru. „Nejjednodušší způsob, jak si včasné splácení zajistit, je založit si eKonto KOMPLET a z něj si nechat automaticky inkasovat splátky úvěru,” dodal Petr Tesárek.

Úvěry od Raiffeisenbank se pravidelně umísťují na předních místech ve srovnání transparentnosti, bezpečnosti i poplatkové a cenové politiky. Poslední ocenění získala Raiffeisenbank tento týden, kdy se v průzkumu Navigátor bezpečného úvěru umístila na prvním místě a obhájila tak svou pozici nejbezpečnějšího poskytovatele spotřebitelských úvěrů v České republice. Tento výsledek plně zapadá do strategie banky zaměřené především na nadstandardní kvalitu nabízených služeb a dlouhodobý vztah s klientem.