CZK/€ 25.155 -0,32%

04. 02. 2019

Subjekty:

KLIENTI KB MAJÍ ZVÝHODNĚNÝ PŘÍSTUP K PODNIKATELSKÉMU ZPRAVODAJSTVÍ ČIANEWS

Komerční banka (KB) nabízí nově ve spolupráci s Českou informační agenturou (ČIA) svým klientům ze segmentu Small Business zvýhodněný přístup k rozsáhlému ekonomickému zpravodajství ČIANEWS. Klienti banky mají od února 2019 k dispozici na míru připravené zprávy o tendrech, investičních záměrech a dalších obchodních příležitostech ze svého oboru nebo regionu.

Klienti Komerční banky ze segmentu Small Business (SME) mají nově možnost zvýhodněného přístupu k aktuálním informacím o obchodních příležitostech z různých oborů v podobě podnikatelských zpráv ČIANEWS. Aktuální zprávy mohou získávat formou zasílaných e-mailů nebo prostřednictvím on-line aplikace, kterou si jednoduše stáhnou do svého mobilního telefonu. Bezplatný zkušební přístup si může každý klient Komerční banky ihned zaregistrovat na webových stránkách banky nebo v internet bankingu. Každý uživatel aplikace si může nastavit zprávy či oborové přehledy přesně podle svých potřeb, cílů a lokality podnikání.

„Tuto unikátní možnost mají naši klienti díky navázané spolupráci mezi Komerční bankou a Českou informační agenturou. Věříme, že služba ČIANEWS pomůže našim klientům k získávání nových zakázek a obchodních příležitostí. My jsme z naší strany připraveni podpořit klienty vhodným financováním a dalšími finančními službami, které budou při realizaci nových obchodů potřebovat,“ uvedl Jan Kubálek, odpovědný za rozvoj služeb klientům KB.

„Zprávy ČIANEWS nabídnou klientům KB denně konkrétní tipy na nové zakázky, tendry, investiční záměry, personální změny, územní či stavební řízení, a to přesně podle oboru, kraje či města, což může zvýšit jejich šance v současné ostré konkurenci,“ komentuje spolupráci výkonný ředitel ČIANEWS Radim Duchek a dodává: „Vážíme si toho, že Komerční banka pokračuje i nadále v reálné podpoře podnikání svých klientů z oblasti SME, pro které bylo dosud získávání informací z trhu výrazně složitější a nákladnější.“