Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

KLIENTI AXA PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI, KTEŘÍ MAJÍ ZÁROVEŇ ÚČET U ČESKÉ SPOŘITELNY, MOHOU NYNÍ ROČNÍ VÝPISY A POTVRZENÍ PŘIJÍMAT ELEKTRONICKY DO SVÉHO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ

Penze 25.03.2015 | 09:33 0 Komentářů

AXA penzijní společnost nově umožňuje svým klientům, kteří mají zároveň zřízen účet u České spořitelny, aby své roční výpisy a potvrzení o zaplacených příspěvcích mohli přijímat elektronicky přímo přes aplikaci České spořitelny SERVIS 24. Elektronické dokumenty lidé díky službě E-faktura ČS dostanou pohodlně a jednoduše přímo do zabezpečeného prostředí internetového bankovnictví SERVIS 24. (Tisková zpráva: AXA)

„Jsme rádi, že můžeme našim klientům, kromě mnoha jiných elektronických služeb, nabídnout další způsob, který jim umožní mít přehled o svých financích pohodlně, bez zbytečných starostí a ztrácení času,“ říká Pavel Trávník, vedoucí úseku administrativy fondů AXA.

Tato služba je zdarma a nabízí mnoho výhod. Díky bezpečnému a rychlému doručení si klienti mohou být jisti, že své dokumenty obdrží dříve než běžnou poštou, a také že se cestou nikde neztratí. O každém doručení nového dokumentu jsou navíc informováni e-mailem nebo SMS zprávou. Všechny dokumenty jsou také archivovány, a je tedy možné se k nim kdykoliv vrátit a najít je přehledně na jednom místě. Klienti si službu mohou aktivovat přímo v internetovém bankovnictví České spořitelny SERVIS 24.

Nahrazení papírové korespondence elektronickou, ale také elektronické zpracování smluv a možnost podpisu smlouvy i biometricky prostřednictvím zařízení SignPad, představuje nejen významnou úsporu nákladů na tisk a archivaci dokumentů, ale zapadá také do konceptu společenské odpovědnosti AXA, jehož je ochrana životního prostředí nedílnou součástí. V rámci iniciativy Go Green and Digital AXA svým klientům například nabízí nejen možnost přechodu z papírové komunikace na digitální, ale umožňuje jim také komunikovat on-line prostřednictvím klientského portálu www.axa.cz/moje-axa, kde mohou kdykoliv získat přehled o svých smlouvách a financích. U vybraných produktů mají navíc možnost aktivních operací či přesunu finančních prostředků. Klienti penzijní společnosti mohou na stránkách www.axa.czon-line provádět také změny ve své smlouvě nebo si sjednat on-line smlouvu novou. Dlouhodobé upřednostňování elektronických služeb je nejen projevem ohleduplnosti k životnímu prostředí, ale současně přispívá také ke zvýšení komfortu při komunikaci s klienty.