CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

26. 06. 2018

Subjekty:

Klienti Air Bank mohou v mobilní aplikaci My Air využívat novou službu s názvem Odměny za placení

Klient si v aplikaci nejprve vybere nabídku konkrétního obchodníka a jedním ťuknutím slevu aktivuje. Pak už stačí jen zaplatit kartou, platební nálepkou nebo telefonem. Odměnu ve formě cash backu Air Bank klientovi připíše na jeho běžný účet jednou měsíčně.

„Výhodou služby Odměny za placení, kromě reálné úspory peněz, je to, že klient nemusí nosit žádné speciální věrnostní kartičky daného obchodníka ani se na slevě domlouvat s obsluhou. Navíc si nabídku může aktivovat bezprostředně před zaplacením, například při čekání ve frontě na pokladnu,“ říká Tomáš Veselý, vedoucí oddělení transakčních služeb Air Bank.

Aby mohli klienti Air Bank službu Odměny za placení využívat, nemusí se nikam registrovat ani si stahovat žádnou speciální aplikaci. Novou službu najdou automaticky ve své aplikaci My Air, kterou jsou už zvyklí používat na obsluhu bankovního účtu nebo také pro placení mobilním telefonem.

Služba Odměny za placení zahrnuje nabídky jak kamenných obchodů, tak ji klienti využijí i při nákupu přes internet. Ušetřit mohou například při nákupu v Albertu, Knihách Dobrovský, na Booking.com, AliExpress.com, Baťa.cz a v desítkách dalších obchodů. Seznam konkrétních nabídek a obchodníků bude průběžně aktualizován.

Nová služba Odměny za placení je dalším finančním bonusem, který Air Bank nabízí svým klientům za aktivní používání platební karty. Banka už několik let klienty odměňuje úrokem 1 % na spořicím účtu (zůstatky do 250 tisíc korun) a také úrokem 1 % na běžném účtu (zůstatky do 100 tisíc korun) za pět plateb v měsíci provedených kartou, nálepkou nebo mobilním telefonem.