Středa 16. června. Svátek má Zbyněk.

KB Penzijní společnost prodlužuje bonus 1 000 Kč za sjednání penzijka v mobilu

Banky 01.06.2021 | 12:09 0 Komentářů

KB Penzijní společnost prodlužuje nabídku, v rámci které klienti za sjednání penzijního spoření přes mobil získávají navíc odměnu 1 000 Kč. Akce, která měla původně skončit v květnu, potrvá až do 31. 12. 2021.

Sjednání penzijního spoření pomocí mobilní aplikace KB Mobilní banka je rychlé a jednoduché. „Chytrý telefon používáme nejen pro volání, posílání SMS zpráv a sledování toho, co se děje na sociálních sítích, ale dnes v něm spravujeme i své finance. KB Penzijní společnost je jednou z mála penzijních společností, a podle našich informací byla první, které umožňují sjednat pomocí mobilu dokonce i spoření na penzi. Pomocí aplikace chceme zpřístupnit penzijko mladým lidem. Ti totiž mají mobil v ruce neustále, a je tak pro ně naprosto přirozené sjednat si jakýkoli produkt právě v něm,“ uvádí Lubomír Koňák, člen představenstva KB Penzijní společnosti.

Aplikace KB Mobilní banka je dostupná pro iOS i Android a může ji bezplatně využívat každý bez nutnosti mít u KB účet.

A proč si sjednat spoření na penzi? Výhod doplňkového penzijního spoření je hned několik:

• zajímavé výnosy,
  • státní příspěvek až 2 760 Kč ročně,
  • možnost příspěvku zaměstnavatele,
  • úspora na daních až 3 600 Kč ročně.

KB Penzijní společnost k nim navíc přidává odměnu v hodnotě 1 000 Kč za sjednání přes mobil. Akce platí až do konce roku 2021 a stačí si měsíčně spořit alespoň 500 korun.