Pátek 16. dubna. Svátek má Irena.

Kampaň Zuno: Účet s kartou zdarma. A bez podmínek

Banky ZUNO Bank 03.08.2015 | 13:55 0 Komentářů

Online banka Zuno od srpna startuje novou kampaň v rámci reklamního konceptu Na rovinu. Zaměřuje se v ní na účet s debetní kartou zdarma.

Aby měl klient v Zuno k účtu kartu zdarma, nemusí splňovat žádné komplikované podmínky. Stačí mít účet, jehož vedení je za nula korun měsíčně.

Kromě debetní karty má zákazník k účtu zdarma i příchozí a odchozí platby, včetně inkas a trvalých příkazů, bez ohledu na to, kolik jich měsíčně uskuteční.

Novou kampaní bychom rádi oslovili všechny, kteří hledají alternativu ke svému současnému účtu v podobě našeho účtu s debetní kartou zdarma. Věříme, že alespoň na chvíli donutíme Čechy, aby se zamysleli nad tím, kolik podmínek musí ve své bance splnit, aby dostali výhodnější nabídku,“ říká šéf marketingu Zuno Bohdan Fedor.

Kampaň začíná 3. srpna a reklamní spoty bude možné vidět na TV Nova, Óčku, TV Prima a TV Barrandov. Podpoří ji také online bannery, citylighty ve vybraných městech, PR a komunikace na sociálních sítích. TV spot s již známou trojicí reklamních tvůrců a šéfem se tentokrát odehrává ve výtahu.

Nový spot si můžete prohlédnout zde: https://youtu.be/7lgGHQTK9OQ