CZK/€ 25.305 -0,06%

02. 04. 2012

Subjekty:

Kamarád se vyplatí

„Jsme přesvědčeni, že osobní doporučení našich klientů, kteří tlumočí dobré zkušenosti s DIRECT Pojišťovnou svým známým, je pro nás tou nejlepší reklamou. A protože jim chceme poděkovat, připravili jsme si pro ně atraktivní odměny v podobě poukázek na pohonné hmoty v hodnotě 500 až 1000 korun v závislosti na výši pojistné částky jejich stávající smlouvy u DIRECT Pojišťovny,“ říká Ondřej Havlík, ředitel pro strategii, marketing a vztahy se zákazníky DIRECT Pojišťovny.

Novou akční nabídku pod heslem „Kamarád se vyplatí“ spouští DIRECT Pojišťovna 2. dubna 2012. Princip nabídky je jednoduchý: pokud stávající klient doporučí DIRECT Pojišťovnu svému známému, který si u ní zřídí povinné ručení nebo havarijní pojištění, oba dva ušetří.

Stávající klient DIRECT Pojišťovny získá poukázku na pohonné hmoty v hodnotě 500 až 1 000 Kč. Výše odměny záleží na hodnotě smlouvy, kterou má tento klient u DIRECT Pojišťovny aktuálně uzavřenou. Smlouva do 5 000 Kč přinese doporučujícímu poukázku v hodnotě 500 Kč, smlouva do 10 000 Kč poukázku v hodnotě 700 Kč a smlouva nad 10 000 Kč poukázku za 1 000 Kč. Počet poukázek, které klient může získat, není omezen. Nový klient DIRECT Pojišťovny (tedy doporučený) získá povinné ručení na měsíc zdarma nad rámec aktuální nabídky.

Pro nové klienty DIRECT Pojišťovny samozřejmě platí i stávající nabídka pojištění čelního skla na 12 měsíců zdarma. Oprava čelního skla často není levnou záležitostí, kterou si řidiči většinou musí uhradit sami. Proto s ní velmi často otálejí a raději jezdí i s poškozeným sklem. DIRECT Pojišťovna tak touto nabídkou pokračuje v dlouhodobé podpoře zodpovědného chování na silnicích.