Sobota 22. února. Svátek má Petr.

Jubilejní Garance Plus: investice a životní pojištění v jednom

ING Pojišťovna spouští jubilejní desátou tranši úspěšného jednorázově placeného investičního životního pojištění Garance Plus. Jeho hlavními výhodami je kapitálová garance 100% počáteční hodnoty investice, atraktivní dynamicky řízená investiční strategie a stálá dostupnost investovaných prostředků. Garanci Plus si mohou zájemci sjednat u GE Money Bank nebo u finančních poradců ING Pojišťovny, což znamená více než tisíc distribučních míst, a to od 14. května do 20. července .

Garance Plus se stala oblíbeným produktem díky své jednoduchosti, flexibilitě a možnosti atraktivního zhodnocení. Během pěti let klient zaplatí pojistné jen jednou a dále se nemusí o nic starat, investiční složka pojištění je zhodnocována a klient má zároveň potřebnou ochranu. Na rozdíl od jiných pojistných produktů není třeba k uzavření smlouvy posouzení zdravotního stavu. „Jsem velmi ráda, že se Garanci Plus daří prosadit mezi silnou tržní konkurencí. Naším klíčovým distribučním partnerem je GE Money Bank s její širokou sítí bankovních poboček,“ dodává Renata Mrázová, generální ředitelka ING Pojišťovny.

Hlavní výhodou tohoto pojištění je 100% kapitálová garance investice s možností získání atraktivního výnosu. „Výnos investiční složky Garance Plus je navázán na výkonnost portfolia, které obsahuje fond ING L Invest Global Opportunities, jehož investiční strategie je založena na růstových tématech jako např. technologické inovace, digitální revoluce nebo změny životního prostředí. Váha fondu v portfoliu je upravována podle aktuální situace na kapitálových trzích tak, aby byla vždy zajištěna bezpečnost investic,“ vysvětluje Renata Mrázová, generální ředitelka ING Pojišťovny.

„Předchozí tranše Garance Plus u našich klientů uspěla, proto vítáme možnost využít naši distribuční síť a znovu nabídnout tento atraktivní produkt se zajímavým výnosovým potenciálem. Prostřednictvím 254 poboček GE Money Bank si jej může sjednat až milion našich klientů,“ říká Ron Boddy, ředitel produktů GE Money Bank.

Co nabízí Garance Plus

• Životní pojištění na 5 let bez zkoumání zdravotního stavu
  • Kapitálová garance 100% počáteční hodnoty investice
  • Možnost atraktivního zhodnocení