CZK/€ 24.660 +0,26%

CZK/£ 28.759 -0,86%

CZK/CHF 23.868 +0,07%

01. 02. 2022

Jiří Wiesner partnerem znalecké kanceláře EqSA, Lenka Hluší vede nemovitostní oddělení

Znalecká kancelář EqSA jmenovala novým partnerem Jiřího Wiesnera. Vedoucí nemovitostního oddělení se stává Lenka Hluší.

Jiří Wiesner ve znalecké kanceláři EqSA působí od roku 2015 a dosud zde vedl oddělení oceňování podniků, v čemž bude i jako partner pokračovat. „Pod vedením Jiřího Wiesnera znalecká kancelář EqSA pro klienty úspěšně realizovala velké množství posudků a analýz. Posun na pozici partnera je přirozeným krokem v jeho dlouhodobém odborném působení v naší znalecké kanceláři,“ říká ředitelka EqSA Oxana Šnajberg.

Lenka Hluší je odbornicí na oceňování komerčních a rezidentských nemovitostí jak pro soudní účely, tak i pro účely akvizic či restrukturalizací. V současné době své znalosti rozšiřuje a zdokonaluje studiem MBA při VŠE, kde se zabývá především oceňováním komerčních nemovitostí.

Jsem ráda, že v době rostoucí poptávky po našich službách máme dostatek kapacit, abychom klientům a partnerům poskytovali kvalitní výstupy a zvládali zásadní projekty, jako je například aktuální velké přeshraniční insolvenční řízení. Díky silnému a stabilnímu týmu odborníků se dokážeme skvěle přizpůsobovat měnícímu se prostředí a dlouhodobě budovat značku znalecké kanceláře EqSA,“ uzavírá Oxana Šnajberg.