Úterý 01. prosince. Svátek má Iva.

Jan Pařízek povede fleet a remarketing ve Volkswagen Financial Services

Investice 06.11.2018 | 11:20 0 Komentářů

Na pozici ředitele oddělení Fleet a remarketing ve Volkswagen Financial Services nastoupil od 15. října Jan Pařízek. Bude se věnovat rozvoji produktů a služeb pro firemní klienty a zaměřovat se na růstové cíle společnosti. Ve firmě využije své bohaté zkušenosti, které získal během více než dvaceti let práce v oboru automotive.

Před nástupem do Volkswagen Financial Services pracoval Pařízek pro německý automobilový koncern Daimler.  Zde postupně prošel pozicemi Key Account Manager a Team Leader. V roce 2007 se stal Head of Sales and Marketing. Měl na starosti tým dvaceti zaměstnanců, řídil byznysovou a marketingovou strategii pro osobní vozy, dodávky, nákladní vozy a autobusy značky Daimler v České republice.

„Těším se, že ve Volkswagen Financial Services se mi podaří uplatnit a dále rozvinout své dosavadní zkušenosti a znalosti. Pro mě je to další kariérní výzva, obzvlášť v dnešní době, kdy se automobilový průmysl musí vyrovnávat s turbulentními změnami a novými trendy. Nicméně věřím, že se nám bude i nadále dařit a pro naše klienty budeme volbou číslo jedna v rámci výběrových řízení,“ říká Jan Pařízek, a dodává: „Osobně se domnívám, že máme velkou přidanou hodnotu v poradenství a dokážeme být pro naše klienty partnerem nejen v samotném produktu financování, ale také ve službách a v profesionálním přístupu během celé doby trvání smluvního vztahu se zákazníkem.“

Jan Pařízek vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze, kde získal titul inženýra v oborech Provoz a ekonomie a Ekonomie a finance. Ve volném čase se věnuje zejména početné rodině, vycházkám do přírody, četbě a práci na zahradě.

Tisková zprávaVolkswagen Financial Services