Čtvrtek 26. listopadu. Svátek má Artur.

Jan Líbal vede nové oddělení služeb ERP v TPA

13.11.2018 | 13:10 0 Komentářů

Jan Líbal (33) nastoupil do TPA na pozici Senior Manager a byl pověřen vedením oddělení ERP služeb a správou nové služby poradenské společnosti TPA – implementace ERP systému HELIOS Orange. TPA se stala partnerskou společností Asseco Solutions, dodavatele ERP systémů HELIOS. Pod vedením Jana Líbala bude ERP systém v kombinaci s dlouholetou zkušeností TPA v poradenství v oblasti ekonomických agend, skladového hospodářství a obchodu znamenat pro klienty společnosti vysokou přidanou hodnotu a vítanou pomoc v době robotizace a digitalizace.

Jan Líbal bude zajišťovat pro stávající i nové klienty návrh a implementaci systému HELIOS Orange přímo na míru dle jejich individuálních potřeb. Bude koordinovat využití optimálních funkcí systému v kombinaci se zkušenostmi odborníků TPA v agendách jako je účetnictví, audit, výroba, mzdy, controlling, Intrastat i celní agenda.

Jan Líbal má více jak 10 let praxe se systémem ERP a do společnosti TPA přešel z Asseco Solutions, a.s.

Jan Líbal hovoří anglicky a ve svém volném čase se věnuje rybaření, cestování a IT technologiím.

Tisková zpráva TPA