Úterý 28. září. Svátek má Václav.

Irena Jandíková je novou ředitelkou privátního bankovnictví Expobank CZ

Banky 01.11.2016 | 13:13 0 Komentářů

Irena Jandíková je od října 2016 novou ředitelkou oddělení Private Banking v Expobank CZ. V této funkci zodpovídá za řízení týmu odborníků, kteří mají na starosti komplexní péči o soukromé i firemní finance nejnáročnějších klientů. Na nové pozici se zaměří především na rozvoj investičních produktů.

Irena Jandíková se ve finanční a bankovní sféře pohybuje již 18 let. Svou kariéru započala ve společnosti Baader Securities jako finanční poradkyně zodpovědná za vytváření portfolií pro privátní klientelu a za investiční poradenství. Dále působila ve společnosti BAWAG Bank CZ na pozici Customer dealer, kde zodpovídala za obchodování s cennými papíry, nebo jako finanční manažerka v Astute Finance. V LBBW Bank CZ, nynější Expobank CZ, je od roku 2007. V průběhu uplynulých let zastávala různé posty, naposledy pozici ředitelky v oddělení Treasury Sales, kde již také úzce spolupracovala s oddělením privátního bankovnictví. Ve vedení Private Banking zaměří pozornost především na rozvoj investičních produktů.

Irena Jandíková studovala na Ekonomické fakultě Technické Univerzity v Ostravě. Volný čas tráví se svou rodinou, ráda cestuje a lyžuje.

Tisková zpráva Expobank CZ