Čtvrtek 22. dubna. Svátek má Evžénie.

Investiční životní pojištění Royal I. vyneslo zhodnocení ve výši 58,67 %

Unikátní koncept jednorázového investičního životního pojištění Royal I. přinesl svým klientům za šest let celkové zhodnocení ve výši 58,67 % a byl tak naplněn příslib zajímavého výnosu.

„Podkladová aktiva programu investování Royal I. byla představována strukturovanými dluhopisy, jejichž potencionální zhodnocení bylo vázáno na výkonnost koše 20 akciových titulů. S potěšením klientům oznamujeme, že konečné zhodnocení produktu Royal I. činí 58,67 % a překonalo i výši všech dosud přiznaných kuponů,“ uvádí Martin Švec, ředitel produktového oddělení MetLife pojišťovny.

Produkt byl navržen tak, aby maximálně reagoval na turbulentní podmínky na trzích v roce 2008 a umožnil získání výnosu nejen na rostoucích, ale i na stagnujících či mírně klesajících trzích. Způsob výpočtu výnosu byl transparentní a zároveň naprosto unikátní. Konečný výnos se počítal dvěma metodami, přičemž se zvolila ta, která klientovi přinesla větší zhodnocení. Tento koncept zajistil klientům jistotu výplaty 100 % alokovaného pojistného na konci sjednané šestileté pojistné doby a v ideálním případě mohl přinést zhodnocení v maximální výši 75 % z alokovaného pojistného za toto období.

Royal I. byl prvním ze série kapitálově garantovaných investičních životních pojištění za jednorázové pojistné připravené ve spolupráci se společností Société Générale.