Pondělí 26. října. Svátek má Erik.

Ing. Robert Krátký ředitelem oddělení péče o klienty RENOMIA

Pojištění 06.05.2014 | 16:08 0 Komentářů

Robert Krátký se stal novým ředitelem oddělení péče o klienty společnosti RENOMIA, a. s. Bude zodpovědný zejména za rozvoj vztahů s klienty a pojistiteli a vývoj služeb, které RENOMIA poskytuje svým klientům při správě pojištění. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Novým ředitelem oddělení péče o klienty české pojišťovací makléřské společnosti RENOMIA, a. s., se stal od května 2014 Robert Krátký. Ve své pozici bude mít zodpovědnost především za další rozvoj vztahů se stávajícími a novými klienty i pojistiteli, dále za koordinaci odborných seminářů a vzdělávacích programů pro klienty, a také za vývoj služeb, které  RENOMIA poskytuje svým klientům v rámci péče a správy pojištění.

Robert Krátký (38) je absolventem Vysoké školy finanční a správní v Praze, obor Pojišťovnictví. Ve společnosti RENOMIA, a. s., působí od roku 2001. Nejprve zastával pozici likvidátora, v roce 2006 se stal ředitelem oddělení likvidace a tuto funkci vykonával do dubna letošního roku. Během své praxe v RENOMIA i z předchozího působení v několika významných pojišťovnách získal bohaté zkušenosti s řešením složitých pojistných událostí všech druhů pojištění.

Robert Krátký hovoří anglicky a mezi jeho zájmy patří cestování a cyklistika, které provozuje nejraději se svou rodinou.