CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

22. 12. 2016

Subjekty:

ING Bank nadělila dětem z dětských domovů k Vánocům vodní radovánky

Akce se zúčastnilo 84 dětí, které si během celého dne v akvaparku zasoutěžily v týmech, zatančily ve vodě, ale také zařádily na tobogánech či si jen tak zaplavaly. Pro všechny děti byl připraven nejen animační program, ale také krásné vánoční dárky, které jim vykouzlily úsměvy na rtech.

Naše děti si tuto akci moc užily, byly moc spokojené a po návratu domů všem barvitě sdělovaly své ohromné zážitky,“ říká Zdeněk Dörrer, vychovatel z DD Melč, a dodává: „Akce byla velice dobře zaměřena na děti všech věkových kategorií a byla báječně zorganizovaná. Bylo to tak fajn, že se nám ani nechtělo domů.“

Vánoční setkání s dětmi pořádala ING Bank již po jedenácté v rámci dlouholeté spolupráce s Nadací Terezy Maxové dětem, která je jedním z hlavních CSR pilířů ING Bank v České republice. Za podporu akce patří také poděkování Aqualandu Moravia a společnosti Oriflame.